VIII Spotkanie Twórców Literatury Kaszubsko-Pomorskiej Wdzydze 1978 : Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie 1956-1976 / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1978)
Na tle ciemnego prostokąta Gryf siedzący na pagórkowatym terenie, napis wzdłuż krawędzi prostokąta: Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie 1956-1976, u góry po krawędziach napis: VIII Spotkanie Twórców Literatury Kaszubsko-Pomorskiej, pod Gryfem: Wdzydze 1978.