[Afisz. Incipit:] Zawody Piłkarskie o mistrzostwo II Ligi Kolejarz Toruń - Stal Gdańsk ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o zawodach 20.04.1952 r. na Stadionie Z.S. Budowlani Gdańsk-Wrzeszcz ul. Traugutta 73.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy