Ex Libris Dott. Remo Palmirani W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Nad dłonią zwróconą ku górze orzeł trzymający szarfę z dewizą: Piu Nalto. Niżej napis: Ex Libris Dotto. Remo Palmirani. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.