Ex Libris ernest tersy / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) (1960)
Trzy nagie kobiety, jedna czyta gazetę, druga gra na harfie trzecia maluje pędzlem, napis: Ex Libris ernest tersy. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.