Zoppot Großkurgarten. - Voss, Arno. (Danzig : Verlag Arno Voss, 1935)
Przedstawia Plac Zdrojowy w Sopocie, ok. 1940 r.
Data wg dzialalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe