[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater Zweites Abonnement No 38 : Heute Dienstag, den 17. November 1829 : Die beiden Klingsberge : Lustspiel in 4 Aufzügen von A. v. Kotzebue. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1829)
Afisz przedstawienia "Die beiden Klingsberge. Lustspiel in 4 Aufzügen" Augusta von Kotzebue.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Kotzebue, August von -- (1761-1819). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne