Harcerski Zespół "Gawęda" podczas występów w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia występ w Gdyni harcerskiego zespołu "Gawęda", 1978 r.