Kotwy się wygły. ([wydawca nieznany], 2021)
Plakat przedstawia różnokolorową abstrakcję z centralnie umieszczonym napisem. Plakat pojawił się podczas protestu, który miały miejsce pod gdańskim sądem w sierpniu 2021 r. w związku z odbywającym się procesem aktywistów, którzy obalili pomnmik ks. Jankowskiego w 2019 r.