Ex Libris Tadeusza T. Gudzowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1972)
Przedstawia samochód, wokoło napis: Ex Libris Tadeusza T. Gudzowskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.