Ex Libris Tadeusza T. Gudzowskiego - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Gudzowski, Tadeusz T. (przed 1939- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1972)
Przedstawia samochód, wokoło napis: Ex Libris Tadeusza T. Gudzowskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.