Leon Schiller - Kram z piosenkami : Teatr Narodowy / Jan Młodożeniec. - Młodożeniec, Jan (1929-2000) (Teatr Narodowy, 1968)
Plakat przedstawienia. Na plakacie kolorowy wiatraczek dziecięcy na czerwono-niebiesko-różowym tle.