Sonatenabend : Prof. Adol Busch (Violine), Rudolf Serkin (Klavier) / Philharmonische Gesellschaft. ([s.n.], 1926)
Program koncertu, który odbył się w Gdańsku w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 31 października 1926 r.