Gdańsk / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1984)
Przedstawia tablicę pamiatkową przy ulicy Mariackiej 36 wmurowaną w 1984 roku na cześć Józefa i Mieczysława Czyżewskich oraz prowadzonej przez nich drukarni polskiej.