Po dziesięciu latach : transformacja i rozwój w krajach postkomunistycznych / pod red. Jarosława Nenemana ; [przekł. z jęz. ang. Marcin Sowa et al.]. - Sowa, Marcin (tłumacz) (Biblioteka CASE, 2000)
Książka zawiera referaty wygłoszone lub przygotowane na międzynarodową konferencję "Ten Years After : Transition and Growth in Post-Communist Countries", zorganizowaną przez Fundację CASE w Warszawie, w dniach 15-16 października 1999 r.