[Afisz. Incipit] Zarząd Bratniej Pomocy Studentów Politechniki Gdańskiej urządza 15 stycznia ... wielki przedwyborczy Wiec Akademicki ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu w sali na Politechnice.