Włodzimierz Egiersdorff + Ex Musicis F. A. - Fery, Antal (1908-1994) (1961)
Portret F. Chopina, poniżej tablica z napisem: Fr. Chopin 1810-1849 i liście laurowe. Nad podobizną półkoliście napis: Włodzimierz Egiersdorff + Ex Musicis. Sygn. aut. w obrębie kompoz.