[Afisz. Incipit] Festiwal Sztuk Polskich wojewódzkie eliminacje wiejskich zespołów ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o eliminacjach w Teatrze "Wybrzeże" w Gdyni 10-11.05.1952 r.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.