Exl. Prof. Mariusz Mierzwiński Malbork 1994 Saillant. - Saillant, Marie-Claude (1944- ). (1993)
Przedstawia fragment zamku w Malborku, u góry napis półkolisty: Exl. Prof. Mariusz Mierzwiński Malbork 1994. Nazwisko aut. ryte pod kompoz.