[Afisz. Incipit] W ramach 750-lecia m. Starogardu ... odbędzie się w dniach od 26-29 czerwca b.r. zlot harcerski. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zlocie harcerzy w Starogardzie Gdańskim wraz z programem, 1948 rok.