Emigrant w obcej ziemi : kilka słów o poezji Bonifacego Miązka / Małgorzata Gajak-Toczek. - Gajak-Toczek, Małgorzata
Słowa kluczowe: współczesna literatura, historia literatury, Miązek, tożsamość, los polskiego zesłańca.