2. Sinfonie-Konzert : (1. Serie). - Städtische Sinfonie-Konzerte (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z programem koncertu, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 1 grudnia 1925 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne