Ex Libris Marii Dawskiej - Pawlikowska, Halina (1931-2013).; Dawska, Maria (1909-1993). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1968)
Motyw linearnych sieci rozwianych na wietrze, u dołu napis: Ex Libris Marii Dawskiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.