[Afisz. Incipit] Obywatele! Zgłaszajcie się do Ochotniczych Brygad Rolnych ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz zachęcający do pracy przy wykopkach.
Keywords: Liga Przyjaciół Żołnierza -- druki ulotne; Państwowe gospodarstwa rolne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.