Uroczystości Święta Milicji Obywatelskiej. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz z programem uroczystości, które miały miejsce 12.10.1947 r.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Polska. -- Milicja Obywatelska -- rocznice -- druki ulotne