"Nie jesteś niewolnikiem nie wolno ci być". ([Gdańsk : s.n.], 1987)
Druk "Solidarności".
W dolnym rogu "Jesteś synem" Jan Paweł II.
Miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- cytaty; Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne