Ex Libris Helmer Fogedgaard - Preusse, Richard (1888-1971).; Fogedgaard, Helmer (1907-2002). ([Leipzig, 1950)
W ośmiokącie monogram HF, wokoło napis: Ex Libris Helmer Fogedgaard. Pod wyobrażeniem autograf aut.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut. i miejscem wyd., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w