Ludzie dobrej roboty województwa elbląskiego - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia przodowników pracy województwa elbląskiego, 27. O4. 1979 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografia prasowa