Ex Libris Dr Eug. Olivier Médecin Expert : Ex Æquo Et Bono Pax / Ch. Favet. - Favet, Charles (1899-1982) ([wydawca nieznany], 1950)
Waga szalkowa, kwitnąca gałązka, po której wspina się wąż; u góry sentencja: Ex Æquo Et Bono Pax; u dołu napis: Ex Libris Dr Eug. Olivier Médecin Expert. Poniżej pod kreską nazwisko artysty i data: Ch. Favet Op. 150 Sc. 1950.