[Afisz. Incipit] Wydział Kultury i Sztuki Zarządu w Gdańsku ... organizuje wieczór p.t. "Morze w poezji, prozie i muzyce" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczorze 28.07 i 30.07 w Teatrze Miejskim w Gdańsku.