[Afisz. Incipit] Pracownicy Członkom Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Kwidzynie ... urządzają skromny wieczór taneczny ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie 8.10.1949 r. w salach Domu Kultury w Kwidzynie.