Ex Libris Zygmunta Klemensiewicza - Goldman, Józef; Klemensiewicz, Zygmunt (1874-1948). ([S. l., 1938)
Na tle linii monogram zk niżej napis: Ex Libris Zygmunta Klemensiewicza.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg bibliogr.
Stefan Kotarski - kolekcjoner ekslibrisów i bibliofil, katalog wystawy, Warszawa 1979, oprac. Regina Gołąb i Alicja Żendara.