Ernst Johann von Manstein. ([Niemcy], 1800)
Przedstawia portret w popiersiu, z profilu w lewo Ernsta Johanna von Mansteina (1742-1808), generała gubernatora Gdańska w 1807 r.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U dołu pod kompozycją tytuł - podpis.
Miejsce i czas powstania według języka i tematu.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Portrety -- Niemcy -- 19 w