[Afisz. Incipit] Zarządzenie w myśl rozporządzenia Ministrów [...] - Gąsowski, Feliks (Elblag : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wyznaczeniu stref pogranicznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła