Ex Libris J. Fortuyn Droogleever - Rueter, Pam Georg (1906-1998).; Fortuyn Droogleever, J. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1948)
W kole wąż Eskulapa, wokoło napis: Ex Libris J. Fortuyn Droogleever.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 20 w