11. Volkstümliches Stieberitz Konzert. (Danzig : [s.n.], 1926)
Druk z programem artystycznym koncertu, który miał miejsce 4 lutego 1926 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła