Kwiaty pod pomnikiem Stoczniowców - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Centralna Agencja Fotograficzna (Warszawa : CAF, 1987)
Przedtawia delegację miejskiej organizacji PRON (Patriotyczny Ruch Odrodzenia Narodowego) oraz reprezentację zakładów pracy składających kwiaty pod Pomnikiem Poległych Stoczniowców w 17 rocznicę wydarzeń grudniowych 1970, 16 grudnia 1983 roku.
Tytuł na awersie.
Autor na awersie.
Data na awersie.
Keywords: Patriotyczny Ruch Odrodzenia Narodowego -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk