Recepcja zmienności metod badawczych w językoznawstwie polonistycznym - Heliasz-Nowosielska, Celina (2018)
Słowa kluczowe: metoda, lingwistyka.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 32-34.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Językoznawstwo -- metodologia