Sopot Plac Przyjaźni Polsko-Radzieckiej - Raczkowski, Mirosław (1927-2020).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze Ruch, 1973)
Przedstawia Plac Przyjaźni Polsko-Radzieckiej, obecnie Plac Przyjaciół Sopotu w Sopocie, ok. 1980 r.
Miejsce wyd. wg działalności wyd. i korespondencji na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe