Zakażenie HIV - Marczyńska, Magdalena (1958- ).; Szczepańska-Putz, Małgorzata (2010)
Problemy dzieci żyjących z HIV, sytuacja szkolna i wspieranie uczniów żyjących z HIV.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 220-221.