[Afisz. Incipit] wystawa malarstwa grafiki sopot ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wystawie w Pawilonach Wystawowych BWA przy Molo w Sopocie.