[Afisz. Incipit] Czwórmecz piłki siatkowej klasy wydzielonej mężczyzn o puchar G.K.K.F. ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu w Hali Sportowej we Wrzeszczu 13-14.11.1953.
Keywords: Piłka siatkowa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Druki ulotne -- 1945-1970.