Festiwal Muzyki Polskiej : inauguracyjny koncert symfoniczny = Straszny Dwór opera w 4 aktach ... / Państwowa Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 13 i 14 kwietnia 1951 r. oraz o premierze Strasznego Dworu 9.12.1950 r.