Festiwal Muzyki Polskiej : inauguracyjny koncert symfoniczny = Straszny Dwór opera w 4 aktach ... - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 13 i 14 kwietnia 1951 r. oraz o premierze Strasznego Dworu 9.12.1950 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.