Antropomorficzna plastyka figuralna krzemienna i kościana w społecznościach pradziejowych z ziem polskich / Tomasz Boroń, Halina Królik, Tomasz Kowalski. - Boroń, Tomasz (1968- ).
Stanowisko Wilczyce (Wyżyna Sandomierska).