Fotobiografia PRL : opowieści reporterów / Łukasz Modelski ; [rozmówcy] Romuald Broniarek [et al.]. - Modelski, Łukasz (1970- ). (Znak, 2013)
Rozmowy Autora z Romualdem Broniarkiem, Aleksandrem Jałosińskim, Bogdanem Łopieńskim, Janem Morkiem, Wojciechem Plewińskim i Tadeuszem Rolkiem - fotoreporterami czasów PRL-u.