[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... w sprawie wiosennej Akcji Sanitarno-Porządkowej ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o akcji w marcu 1956 r.