Guten Morgen! : Haben Sie gut geschalfen? / Stahl & Thrun. (s.n., 1928)
Druk zachęcający do korzystania z usług i oferty handlowej gdańskiej, przedwojennej firmy handlującej bielizną pościelową oraz oferującą usługi czyszcznia pierza z siedzibą w Langfuhr (Gdańsk-Wrzeszcz) na Hauptstraße 35.