Port Gdańsk : nabrzeże XX-lecia - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1985)
Przedstawia nabrzeże w Porcie Północnym w Gdańsku, około 1985 roku.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Port Północny (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie