Gudrun + Vagn Clemmensen : 14 Internationale Exlibriskongres Helsingør Danmark 1972 / Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1972)
Kolorowe plamy różnych kształtów, u dołu napis: 14 Internationale Exlibriskongres Helsingør Danmark 1972 Gudrun + Vagn Clemmensen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.