[Afisz. Incipit] Miejski Komitet Frontu Narodowego w Malborku urządza ... spotkanie z pracownikami Pałacu Kultury i Nauki im. "Stalina" w Warszawie ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o spotkaniu 13.10.1955 r. w malborskim Domu Kultury z pracownikami Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie.